Nieuws

Laatste 2 concerten seizoen Bij Van Dijk!!

Door wbjs, 26-04-2016

Eerder dan verwacht sluit Thieu van Bracht de deuren van zijn café-zaal aan de Kerkstraat in Aarle-Rixtel.

Sinds 2009 was Wim Beeren Jazz Society er te gast, en heeft daar meer dan 100 succesvolle  jazz avonden mogen organiseren.

Gelukkig kunnen wij de resterende 2 concerten van het lopende seizoen toch door laten gaan, omdat wij de nieuwe eigenaren van Bij Van Dijk, John en Yolanda, bereid hebben gevonden hun zaal ter beschikking te stellen.

Aanstaande woensdag 4 mei, daags voor Hemelvaart, vindt daar een optreden plaats van de Dixie Swing & Jazzband, met in de gelederen onze eigen Carel Martin op gitaar en banjo.

De stijl van deze 7-mans formatie is het best te omschrijven als New Orleans jazz en Mainstream met als motto “the swing is everything”. Hoogtepunt in het bestaan van de Dixie Swing & Jazzband was een tournee naar de bakermat van de jazz New Orleans, waar o.a. werd opgetreden in de beroemde Bourbon Street.

Wim Beeren Jazz Society en John en Yolanda zullen er alles aan doen om een sfeer te creëren die recht doet aan onze gezellige jazz avonden.

Alleen voor deze avond geldt een gereduceerde entreeprijs van € 5,- inclusief 1 consumptie!  Aanvang 20.30 uur.

 

Noteert u ook alvast woensdag 25 mei in uw agenda? Dan vindt het laatste concert van het seizoen plaats met niemand minder dan Nederlands bekendste pianist Cor Bakker en zijn trio!

Graag tot ziens Bij Van Dijk, Dorpsstraat 18, Aarle-Rixtel, recht tegenover de kerk!