Gastenboek

Wenda (weduwe van Wim Beeren)10-06-2017 21:17:45
Op 20 juni 2009 was de laatste (toen nog) "Jazz Society" voor de zomerpauze. Helaas viel voor Wim het doek toen al, want een paar weken later overleed hij. Dankzij Jos, Carel (Geri) en Hans kon de Society verder en met veel succes blijven bestaan. Met trots las ik iedere maand de nieuwsbrief en de berichten in de media van (inmiddels) Wim Beeren Jazz Society. Nu 8 jaar (+1 dag) later op 21 juni a.s. valt, helaas, het doek definitief voor het hele gebeuren. Eerst nog genieten van Fay Claassen en Band en het motto blijft: " it don't mean a thing if it ain't got that swing!" Dank aan iedereen.

Henk van den Berg30-05-2017 12:42:33
Too marvelous for words, dat was het concert van Frits Landesbergen met Francesca Tandoi, Eric Timmermans en Sander Smeets vorige week woensdag. Dat ik niet eerder dit bericht stuurde, kwam door het feit dat ik met velen anderen toch een flinke tegenvaller te verwerken kregen: het stoppen van Wim Beeren Jazz Society m.i.v. het nieuwe seizoen. Dat kwam hard aan! Maar niet alleen voor ons bezoekers. Het bestuur doet dit met zeer in het hart. Wij kunnen niet anders dan begrip tonen en Jos, Carel en Hans hartelijk danken voor zoveel mooie avonden. En blijven hopen of af en toe een incidenteel concert. Ook hoop ik dat de jazz meer jongere liefhebbers krijgt en er toekomst is om te blijven genieten van dit prachtige genre in de muziek! Nu nog op naar een knallend concert op 21 juni!

Henk van den Berg29-12-2016 16:00:02
De voorpret voor The Royal Dutch Scam was al groot, het optreden zelf groter dan groots! Wat was dat genieten van deze topmuzikanten! Op de heen- en terugweg met de originele Steely Dan muziek op de Sd card en ook de dag later thuis op de stereo, besef ik nog meer de grote prestatie die Lo van Gorp met zijn collega's heeft neergezet. Chapeau!!!

Mieke van de Westerlo29-12-2016 00:36:48
The Royal Dutch Scam (de Steely Dan Tribute ) was GEWELDIG! TOP MUZIKANTEN. wat hebben we genoten! Super!

Eric Ineke JazzXpress25-02-2016 14:47:36
Was een top avond gisteren! En met onze gastsolist Jos Beeren er bij was het een extra feestje! Super gezellige club, fantastisch publiek en hoop dat de Wim Beeren Jazz Society door kan gaan naar de 200e jazz avond!!
Dank ook aan de geweldige organisatie!! Met dank, Eric Ineke, Ruud Breuls, Sjoerd Dijkhuizen, Rob van Bavel en Marius Beets!!

BRUUT!31-12-2015 12:26:54
Super gaaf en aandachtig publiek! We vonden het waanzinnig gister..! Ook dank voor de goede zorgen van de organisatie.
Ook noemenswaardig om te vermelden: er is nog nooit zo had meegezongen met onze toegift. 100 punten voor het publiek. Tot een volgende keer!

Folkert, Felix, Thomas & Maarten

Judith Nijland27-11-2015 12:41:59
Waar vind je in Nederland nog een plek waar je zo hartelijk door de organisatie wordt ontvangen, zo enthousiast door het publiek (volle bak!) wordt verwelkomd en waar in alle opzichten het hart voor de jazz op de juiste manier klopt?
Het was super leuk om onze Jazz Tribute To ABBA hier te mogen brengen. Voor ons als muzikanten was het een heerlijk warm bad en we zullen nog lang nagenieten. Lieve groet van Judith Nijland, Danny van Kessel, Pieter Althuis en Gijs Dijkhuizen.

Henk van den Berg08-06-2015 12:22:06
Vanaf de eerste maat die The Timeless Big Band gisteren speelde, stond het voor mij vast: dit wordt genieten van muziek op hoog niveau! Wat een orkest! Door de playlist van veel oude bekende stukken was het voor een breed publiek toegankelijk. Strak samenspel en parels van solo's. Er werd geopperd om deze muzikale reünie jaarlijks terug te laten komen. Voor mij mag het!

<< - 1 2 3 4 5 6 7 8 - >>

Schrijf hier uw bericht

Geschreven door: